Η Άνδρος στην πρώτη θέση των «κρυμμένων» νησιών της Ευρώπης

Ίσως για την ώρα η Βρετανία να μην συγκαταλέγεται μεταξύ των χωρών που μπορούν να επισκεφθούν τη χώρα μας, ωστόσο τα βρετανικά ΜΜΕ συνεχίζουν να προτείνουν τα ελληνικά νησιά ως καλοκαιρινό προορισμό για τους Βρετανούς πολίτες. Πριν την The Times για παράδειγμα, το ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ Greek Odyssey, αποθέωνε της ομορφιές σε Μήλο και Σέριφο.


Σε ένα μεγάλο αφιέρωμα λοιπόν, η βρετανική The Times τοποθετεί την Άνδρο στην πρώτη θέση μεταξύ των 25 «μυστικών» νησιών στην Ευρώπη. Με τίτλο «Προγραμματίστε τώρα, επισκεφτείτε αργότερα: 25 μυστικά νησιά στην Ευρώπη», το δημοσίευμα προτείνει προορισμούς για τα πιο «σαγηνευτικά, χωρίς συνωστισμό, νησιά».

Η Άνδρος το ελληνικό νησί των πεζοπορικών διαδρομών
Στην πρώτη θέση της λίστας, η εφημερίδα The Times περιλαμβάνει την Άνδρο, η οποία ξεχωρίζει για τα μονοπάτια της, πολλά από τα οποία πλακόστρωτα, που προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία πεζοπορίας και εξερεύνησης στους επισκέπτες.Το δημοσίευμα προτείνει περπάτημα κάτω από τον ελληνικό ουρανό για τρεις με πέντε ώρες καθημερινά, με φόντο τα βυζαντινά οχυρά, τα γραφικά χωριουδάκια του νησιού και τις κοιλάδες με τις καστανιές.

Αναζήτηση