Το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη


Η Σαντορίνη είναι ένα πανέμορφο νησί στην Ελλάδα, γνωστό μεταξύ άλλων για το εκπληκτικό της ηλιοβασίλεμα.


Το ηλιοβασίλεμα που βλέπει κανείς από την Οία είναι υπέροχο και δίκαια είναι φημισμένο σε όλο τον κόσμο.


Αν βρεθείτε στη Σαντορίνη και θέλετε να απολαύσετε τη θέα ενός μαγικού ηλιοβασιλέματος, μη στριμωχτείτε μαζί με τα πλήθη που σχεδόν κρέμονται στα ερείπια του κάστρου του Αγίου Νικολάου, με τα κινητά στα χέρια. Η πολυκοσμία, η φασαρία και το ξέσπασμα σε χειροκροτήματα όταν βουτήξει ο ήλιος στο γαλάζιο του αιγαίου, θα σας κάνουν να το μετανιώσετε.


Υπάρχουν πολλά άλλα μέρη στη Σαντορίνη που τα ξέρουν λίγοι και εκλεκτοί, με μεγαλειώδη ηλιοβασιλέματα και πολύ λιγότερο θεαθήναι, που θα σας προσφέρουν αυτό ακριβώς που αναζητάτε. Να απολαύσετε μοναδικά ένα από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα του κόσμου. Ρωτήστε έναν ντόπιο και θα σας πει!


Που θα δείτε το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη

Δεν υπάρχει σημείο στο νησί με θέα καλύτερη από αυτή του Σκάρου στο Ημεροβίγλι. Ένας λόφος 300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και θέα 360 μοιρών. Το ηλιοβασίλεμα στην Οία είναι πολύ λίγο μπροστά στο μεγαλείο που νιώθεις όταν βρίσκεσαι εκεί. Η διαδρομή ως εκεί είναι μοναδική.


Άλλα σημεία για μοναδικά ηλιοβασιλέματα είναι στο εκκλησάκι του Αη Γιάννη του Θαλασσινού στην Οία, στο λόφο που είναι χτισμένη η Κυρά Παναγιά, αλλά και στην περιοχή Μπαξέδες και το προάυλιο της Παναγιάς της Ματρόνας, μέσα στο χωριό της Φοινικιάς.
Όποιο σημείο και να διαλέξετε το σίγουρο είναι ότι δεν θα σας χαλάσει η πολυκοσμία και θα απολαύσετε το μαγευτικότερο ηλιοβασίλεμα του κόσμου!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Αναζήτηση