Καλώς ήρθατε στο Cyclades Map!

Το Cyclades Map είναι ο πιο πλήρης οδηγός για όσους επισκέπτονται τις Κυκλάδες, και το πιο χρήσιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες εστίασης, τουρισμού και παροχής υπηρεσιών των νησιών.

Η θεματολογία του περιλαμβάνει τα νέα των Κυκλάδων για ντόπιους και μη, τα αξιοσημείωτα πολιτιστικά δρώμενα, παρουσιάσεις των higlights του κάθε νησιού όπως παραλίες και αξιοθέατα ενώ παράλληλα προτείνει τις κορυφαίες επιλογές για διαμονή, εστίαση και διασκέδαση. Παράλληλα θα βρείτε αναφορές στην υγεία και την ευεξία, αλλά και όλα αυτά που θέλει κάποιος να ξέρει πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την επίσκεψή του σε κάποιο ή κάποια από τα νησιά των Κυκλάδων.

Το Cyclades Map ανανεώνεται σε καθημερινή βάση και από πλευράς θεματολογίας αλλά και δομικά με νέες κατηγορίες και αφιερώματα.

Παράλληλα η υπηρεσία του διαδραστικού χάρτη προσφέρει στους επισκέπτες ανά πάσα στιγμή πρόσβαση από το κινητό τους σε έναν πλήρη και αναλυτικό οδηγό διακοπών. Για τους επαγγελματίες αποτελεί ένα σημαντικό μέσο μόνιμης προβολής της επιχείρησής τους.

Στόχος μας είναι το Cyclades Map να γίνει ο απαραίτητος συνοδοιπόρος κάθε επισκέπτη των Κυκλάδων, που θα του παρέχει όλες τις επιλογές για τη διαμονή, τη διασκέδαση, το φαγητό αλλά και όλα αυτά που θα κάνουν τις διακοπές του μοναδικές.

Αυτό που πρωτίστως επιθυμούμε, είναι το επίπεδο και η ποιότητα του Cyclades Map να είναι αντάξια των υψηλών προδιαγραφών των υπηρεσιών που προσφέρονται στα νησιά από τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό, ώστε σε συνεργασία, να προσφέρουμε το μάξιμουμ της κυκλαδίτικης φιλοξενίας στους επισκέπτες μας.