Αντίπαρος

Το πιο χαλαρό κυκλαδονήσι

Η Αντίπαρος είναι μια ανάσα μακριά από την κοσμοπολίτικη και πολύβουη Πάρο. Μια σταλιά νησί, ξέρει να ξεχωρίζει με τον μποέμ χαρακτήρα της, την ελιτιστική αύρα της και φυσικά τη γνήσια  κυκλαδίτικη ομορφιά της.


Κάποτε αποτελούσε την απαραίτητη μονοήμερη εκδρομή από την Πάρο, με τα χρόνια όμως απέκτησε δική της υπόσταση και τώρα είναι μία κυρία αυτόνομη, που έχει φανατικούς θαυμαστές που την επισκέπτονται κάθε χρόνο. Ομορφιά, φως, ιστορία, νυχτερινή ζωή αλλά και στιγμές χαλάρωσης είναι αυτά που ρουφάει κάθε της επισκέπτης.


Παρά το μικρό μέγεθός της, η Αντίπαρος έχει πολλές παραλίες με χρυσαφένιες αμμουδιές και κρυστάλλινα νερά. Επιπλέον, στο νησί κανείς έχει τη δυνατότητα να κολυμπήσει σε μαγευτικές σπηλιές σπάνιας φυσικής ομορφιάς, να κάνει το γύρο του νησιού και να κάνει γυμνισμό!


Μία εκδρομή στο ακατοίκητο νησί Δεσποτικό είναι μέσα στα must αλλά και μια επίσκεψη στο Ενετικό Κάστρο και το σπήλαιο της Αντιπάρου που κόβει την ανάσα. Μοναδικές και αυθεντικές επιλογές για τη βραδινή διασκέδαση, με όλα τα τελευταία trends.

 

Εξερευνήστε την Αντίπαρο
Τι δεν πρέπει να χάσεις
Αντίπαρος

Οι Παριανοί με τους Αντιπαριώτες τα παλιά τα χρόνια, είχαν ένα μυστικό κώδικα επικοινωνίας. Αν κάποιος από την Πάρο ήθελε να περάσει απέναντι στην Αντίπαρο, άνοιγε διάπλατα την γαλάζια πόρτα …

Το πρωτοπόρο και καινοτόμο πρόγραμμα ανακύκλωσης αποτσίγαρων που υλοποιεί σε όλη τη χώρα η ΑΜΚΕ Cigaret Cycle συμμετέχει εκτός από το Δήμο Σίφνου και ο δήμος Αντίπαρου. Το πρόγραμμα #gopafree περιλαμβάνει την …

Χρήσιμα

τηλέφωνα στην Αντίπαρο

Δήμος: 2284061570
Λιμεναρχείο: 2284061485
Αστυνομία: 2284061202
Περιφερειακό ιατρείο:  2284061219
Ταξί: 6976780944